Det här är vi!

Vi som tagit fram Wundies är en mix av många olika kompetenser och samlade erfarenheter!

Lotta Williams är ägare och grundare. Har gedigen textil bakgrund och jobbar som marknadskoordinator inom retail och e-handel. Intensiv, kreativ och kvalitetsmedveten. Har bott utomlands under flera år och har ett öga för färg och form som drivit henne genom en karriär av både egen sömnadsateljé, stylist- och inrednings-uppdrag. 

Vår producent är en erkänt duktig av avancerad teknisk textil. Har många stora kunder inom sjukvårdsprodukter och babyprodukter. De har många års erfarenhet från en varierande mängd produkter och varumärken och deras kompetenta tekniker/teknologer kan lösa de svåraste produktionstekniska gåtor. 

Tanken med Wundies är att dagens kvinnor och män är vana att kunna styra sina liv. Ha kontroll. De vill vara aktiva, attraktiva och känna sig fräscha. Vi har skapat en snygg produkt som inte fanns på marknaden. Vi har tagit fram Wundies i samarbete med Smart Textiles, ett statligt organ som stödjer entrepenörer inom innovativ och tekniskt avancerad textilforskning. Smart Textiles är knutna till Högskolan i Borås.

Målet med Wundies är att genom att få känna sig fin så stärker man sin självkänsla och det bidrar till bättre livskvalitet. Vi kan inte hjälpa alla men vi kommer hjälpa några. Det känns bra för oss.

Varma hälsningar
Lotta Williams
VD