Njut av livet!

OM WUNDIES

Wundies är en revolutionerande nyhet för dig med inkontinens! Ett snyggt plagg med lyxig känsla - funktionell, sportig och bekväm. Kvinnor och män med inkontinens vill inte känna sig annorlunda.

Wundies alla modeller är modernt designade och går inte att skilja från en vanlig trosa/kalsong. Man ska kunna stå på gymmet och byta om utan att skämmas. Det supertunna inbyggda skyddet, som håller 30 ml, 50ml och upp till 80 ml vätska, är diskret och stadigt fäst inuti. Det varken skaver eller halkar snett som ett löst skydd kan göra. Wundies trosor är tillverkade i en skön microfiber med elastan av hög kvalitet. Den känns mjuk och behaglig mot huden. Trosan håller dessutom formen tvätt efter tvätt. Sömmarna är softseam för bästa komfort, spetsar och detaljer är omsorgsfullt utvalda.

Wundies kalsong är tillverkade i bomull/elastan och ger med sin goda passform en lika trygg känsla som trosan. Wundies ger marknaden ett efterlängtat hjälpmedel för både män och kvinnor och är framtagen tillsammans med Smart Textiles vid Högskolan i Borås. 

Vi vågar påstå att vår nyhet kommer att förändra din vardag - Everyday relief.

InkontinenskalsongerTrosor med spetsTrosor utan spetsWundies Garanti 14 dagar

SVENSK DESIGN OCH SAMLADE ERFARENHETER - VÄLKOMMEN TILL WUNDIES VÄRLD!

Vi som tagit fram Wundies är en mix av många olika kompetenser och samlade erfarenheter.

Lotta Williams är grundare. Har gedigen textil bakgrund och jobbar som marknadskoordinator inom retail och e-handel. Intensiv, kreativ och kvalitetsmedveten. Har bott utomlands under flera år och har ett öga för färg och form som drivit henne genom en karriär av både egen sömnadsateljé, stylist- och inrednings-uppdrag. 

Wundies är svensk design och delvis härproducerat. Vår producent är baserad i Sverige, en erfaren och duktig producent av textilprodukter inom flera olika kategorier. De har många års erfarenhet från en varierande mängd produkter och varumärken och deras kompetenta team kan lösa de svåra produktionstekniska gåtor. 

"-Tanken med Wundies är att dagens kvinnor och män är vana att kunna styra sina liv. Ha kontroll. De vill vara aktiva, attraktiva och känna sig fräscha. Vi har skapat en snygg produkt som inte fanns på marknaden. Vi har tagit fram Wundies i samarbete med Smart Textiles, ett statligt organ som stödjer entrepenörer inom innovativ och tekniskt avancerad textilforskning. Smart Textiles är knutna till Högskolan i Borås. Vi samarbetar även med vården och i Hallands län kan man få Wundies på recept.

Målet med Wundies är att genom att få känna sig fin så stärker man sin självkänsla och det bidrar till bättre livskvalitet. Vi kan inte hjälpa alla men vi hjälper många. Det känns bra för oss.♡"

Varma hälsningar
Lotta Williams
Grundare och Senior Adviser

Wundies grundare