Wundies & vår miljö

På Wundies tycker vi att det är viktigt med både vår miljö och vår omvärld. Väldigt viktigt. 

Vår tillverkning sker i Estland. Fabriken följer EU:s förordningar och har goda förhållanden för sina anställda. Vi har fri insyn och översyn. En erfaren producent på teknisk textil med modern fabrik och bra villkor. 

Dina Wundies-trosor transporteras sedan hit på bästa vis med en speditör med högsta miljö-klassning. 

Våra material är utvalda med omsorg och flera har ökotex® certifiering. Det innebär t.ex. att du inte behöver vara rädd för att det finns kemikalier i tygerna. De som syr våra produkter kan också känna sig trygga.

Produkterna tål tvätt i 60°C så du vet att de blir rena från urinrester och bakterier. Det känns bra tycker vi. Genom att du väljer en produkt som återanvänds istället för kastas så bidrar du även till ett mindre sopberg. När dina Wundies är redo att kasseras är det i textil-återvinning. Reuse, reduce & recycle. 

Reuse, reduce & RecycleHejdå engångsskyddEkonomisk


Vi på Wundies tycker att det här är ett väldigt viktigt problem. Inkontinens är en folksjukdom och vi vill gärna bidra på vårt sätt för att sprida all kunskap och information vi kan hitta.

Hos oss på Wundies kan du hitta trosor som hjälper dig att vara aktiv i vardagen. Välj den produkt som passar dig bäst här.