Teknisk info

Teknisk info

Det inbyggda skyddet i underkläderna har skikt av en s.k. superabsorbent som fångar och håller kvar vätskan, hela 40 gånger sin egen vikt. Våra olika trosmodeller finns i två varianter; med absorption upp till 30 ml och 80 ml. Herrkalsongen tar 50 ml. Absorbentens membran är det senaste inom textil teknologi från Japan, framtagen för just inkontinens. Hydrofober (vätskebarriärer) förhindrar att trosan läcker, vilket gör den säkrare än traditionella skydd. Genom ditt val att använda dem så är du snällare mot både vår miljö och din plånbok. Alla materialen i dina Wundies är framtagna med stor omsorg.

Wundies inbyggt skydd

TVÄTTRÅD:

För bästa upplevelse av dina nya Wundies rekommenderar vi att du börjar med att tvätta dem. Detta aktiverar ytskiktet för bästa absorption, använd ej sköljmedel.

Wundies tål att tvättas om och om igen utan att tappa formen eller sina unika egenskaper. De klarar att tvättas i 60°C, den lägsta temperatur för att tvätta ur bakterier och urin-rester. På grund av sin förmåga att hålla vätska har dina Wundies en något längre torktid efter tvätt.

Genom ditt val att använda dem så är du snällare mot både vår miljö och din plånbok. Alla materialen i dina Wundies är framtagna med stor omsorg.


Hos oss på Wundies kan du hitta trosor och kalsonger som hjälper dig att vara aktiv i vardagen. Välj den produkt som passar dig bäst här.