Köpvillkor & integritetspolicy

Köpvillkor & integritetspolicy

Pris
I priserna ingår moms med 25%.

Leveranser - Leveranstid
Fraktkostnad tillkommer vid utcheckning av varukorgen. Normalt levereras varor inom 2-5 dagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar). Vanligtvis sker våra leveranser som brev med Posten. Vi tar inget ansvar för postens leveranstider och/eller hantering. Om du önskar hemleverans till din dörr så kontakta oss på support@wundies.se

Betalningsalternativ
Kortbetalning via Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson samarbetar med VISA. Över en halv miljon svenskar använder denna tjänst. Läs mer om Payson här: www.payson.se
Du kan även välja att handla att betala i efterhand med Payson faktura/delbetalning. En avgift tillkommer.

Bankgiro är Wundies eget betalningsalternativ.

Avgifter Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning om ej annat specificeras. 

Återbetalningar En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. 

Ångerrätt och öppet köp Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Intimprodukter är undantagna från denna lagstadgade rätt. Underkläder är intimprodukter vilket innebär att vi enligt lag inte har skyldighet att ta tillbaka underkläder. Vi tar därför inga returer på grund av hygieniska skäl. Detta för att alla kunder skall känna sig trygga med sitt köp och veta att man får oanvända produkter.

Reklamation
Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten samt att produkten måste vara i obruten förpackning. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan.

Sekretess och säkerhet personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Leveranser utanför Sverige Maila oss på support@wundies.se om du vill köpa Wundies.

Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Integritetspolicy

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Wundies AB, org. nr 556960-8788, med adress Södra Skogsvägen 4, 42935 Kullavik, är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig som kund och i vilket ändamål (varför)?

Personuppgifterna som vi har samlat in om dig används enbart för följande ändamål:

• Leverans av din beställning (inklusive avisering och kontakter rörande leveransen)

• Köpinformation (t.ex. vilken vara som har beställts.)

• Hantering av reklamations- och garantiärenden

• Marknadsföring per email om du samtyckt till detta.

Laglig grund: Fullgörande av köpeavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt köpeavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig köpet.

Lagringsperiod: Till dess att köpet har genomförts (inklusive leverans och betalning) och för en tid om 36 månader därefter i syfte att kunna hantera eventuella reklamations- och garantiärenden.

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till utomstående tredje part men har samarbetspartners vi delar dina uppgifter med.

Vi samlar tillsammans med vår partner Ve in personuppgifter från dig som kan komma att användas i marknadsföringsändamål i enlighet med vad som närmare anges i vår respektive Ve:s intergritetspolicy, https://www.ve.com/sv/integritetspolicy.

Cookiepolicy

Vi samlar tillsammans med vår partner Ve in personuppgifter från dig som kan komma att användas i marknadsföringsändamål i enlighet med vad som närmare anges i vår respektive Ve:s cookie policy, https://www.ve.com/sv/policy-for-cookies